Viestintäpalvelut

Hopiasepät viestintäpalvelut

VIESTINTÄSTRATEGIA

Viestintästrategian suunnittelussa Hopiasepät Oy:n ensisijainen tavoite on ymmärtää asiakkaan ainutlaatuiset tarpeet ja tavoitteet. Tämän pohjalta luomme räätälöidyn strategian, joka vie yritystäsi kohti haluttuja tavoitteita juuri omia mahdollisuuksianne hyödyntäen. Me ymmärrämme, että jokainen yritys on erilainen. Siksi annamme panoksemme yksilöllisten vahvuuksienne kanavoitumiseen viestintäratkaisuihin, juuri teille tärkeimpien yleisöjen tavoittamiseksi nimenomaan teille sopivimmilla tavoilla.

.

VIESTIEN KITEYTYS

Jos viestinne eivät ole selkeitä ja vaikuttavia, suuri osa hyvästä työstänne voi mennä hukkaan. Autamme sinua löytämään vahvuuksienne ja tavoitteidenne ytimen, jotta toivomanne yleisöt pääsevät tarinaanne kiinni. Viestit on rakennettava keskeistä narratiivianne tukemaan, autamme tarvittaessa myös narratiivin hahmottamisessa. Kiteytyksen merkitystä ei voi yliarvioida: yksi sanapari voi merkitä tietä menestykseen.

VERKKOSIVUSISÄLLÖT 

Verkkosivut ovat usein yrityksesi ensikosketus potentiaalisiin asiakkaisiin ja sidosryhmiin. Verkkosivut eivät ole pelkästään digitaalinen käyntikorttisi, vaan ne voivat olla strateginen työkalu, joka merkittävästi edistää liiketoimintatavoitteitasi. Meitä ohjaa asiakkaan strategisten tavoitteiden syvällinen ymmärtäminen. Viestiesi pitää löytyä sivurakenteesta helposti, loogisesti ja houkuttelevasti. Sivujenne visuaalisen ilmeen pitää tukea yrityksesi brändiä ja viestejä. Videot ja animaatiot voivat herättää sisältösi eloon! Teknisessä toteutuksessa teemme yhteistyötä huippuluokan ammattilaisten kanssa ja varmistamme, että verkkosivusi eivät ole vain visuaalisesti miellyttäviä, vaan myös hakukoneoptimoituja ja käyttäjäystävällisiä.

SOMEKAMPANJAT/SOMETUKI

Sosiaalisen median maailmassa yksilöllisyys on avain menestykseen. Oli kyseessä sitten yksittäinen somekampanja tai jatkuva tuki, suunnittelemme ja toteutamme juuri teille räätälöityjä ratkaisuja. Ketkä teillä somessa näkyvät? Oletteko hyödyntäneet työntekijöidenne somepotentialin? Rakennatteko systemaattisesti yhteistä someviestintää, vai mennäänkö aina ad hoc -pohjalta? Voimme tuottaa sinulle sekä henkilökohtaisen näkyvyyden älykkäillä sisällöillä että nostaa koko yrityksenne somepotentiaalin uudelle tasolle.

VIDEOTUOTANTO

Olemme ideoineet ja tuottaneet jo aiemmissa töissämme tuhansissa laskettavan määrän videoita vaativille yleisöille: Viestin perille saaminen videomuotoisesti on siis meillä selkäytimessä. Suunnittelemme, käsikirjoitamme ja tuotamme vakuuttavat ja vaikuttavat videot, joiden kuvaukseen ja editointiin käytämme parasta ammattilaisosaamista edustavia yhteistyökumppaneitamme.

ESITTEET

Ideoimme, suunnittelemme ja toteutamme esitteet ja julisteet, jotka ovat tärkeä osa viestinnällisiä mahdollisuuksia. Niin kuin kaikessa viestinnässä, ratkaisevia ovat sekä sisällön välittämä viesti että sen kiinnostava ilmaisu. Esitteet ja julisteet ovat konkreettisimpia esimerkkejä sanan ja kuvan yhteisestä viestistä, joka on saatava toimimaan. Suomalaiselle toimijalle nollasta sataan laatimamme esite päätyi Ranskassa sijaitsevan pääkonttorin seinälle, koska suomeksi laadittu esite teki viestin niin hyvin selväksi jo visuaalisesti. Vastaamme siis myös laadukkaasta graafisesta suunnittelusta ja toteutuksesta.