Kirjallinen työ

KIRJOITUKSET JA PUHEENVUOROT MEDIAAN

Media tarjoaa paljon mahdollisuuksia proaktiiviseen näkyvyyteen. Jos on tärkeää sanottavaa, kanava sille löytyy. Olemme auttaneet lukuisia asiakkaita sekä ideoimaan, luonnostelemaan että tarjoamaan mediaan kirjoituksia ja puheenvuoroja, joilla on aidosti merkitystä. Miksi onnistumme tässä lähes aina? Koska kunnioitamme mediaa ja tarjoamme vain sisältöjä, jotka ylittävät korkealle asetetun kriittisen riman. Julkisuuteen ei kannata yrittää huudella mainospuheita tai katkeria valituksia. Maailma tarvitsee uusia ideoita ja vastuullisia ratkaisuja – jos medialle voi sellaisia tarjota, näkyvyys on käytännössä taattu.

PUHEET/ESITYKSET

Puheisiin pätevät samat kriteerit kuin muuhunkin viestintään: Pitää olla merkittävää sanottavaa, ja osata sanoa se kiinnostavasti. Meillä on laaja kokemus puheenkirjoituksesta pääministeriä myöten, tarvittaessa erittäin nopealla aikajänteellä. Puheen ja muiden esitysten täytyy tietysti istua juuri niille yleisöille, joille ne esitetään. Merkittävä puhe kannattaa myös ajatella mahdollisuudeksi tavoittaa suuremmatkin yleisöt, koska useissa tapauksissa puheesta voi jatkojalostaa tiedotteen ja/tai somenäkyvyyttä vaikkapa videoinserttien kautta. Mahdollisuudet ovat monet, avain on niiden ymmärtämisessä!

KIRJAT JA PAMFLETIT         

Olemme ideoineet, suunnitelleet ja toteuttaneet asiakkaillemme useita kirja- ja pamflettihankkeita. Hyvin tehty kirja tai kirjanen on myös digitaalisena aikana lyömätön, konkreettinen tapa näkyä, vakuuttaa ja vaikuttaa. Kirja tai pamfletti voi sisältää vahvan viestin päätöksentekijöille – sen voi heille myös suoraan jakaa! Laatimiamme julkaisuja on jaettu yhteistyössä arvostettujen kumppanien kanssa suoraan kansanedustajille ja ministereille. Uskottavuuden esimerkiksi vaikuttamiseen tarkoitetulle pamfletille antaa painava merkityksellinen sisältö, mutta yhtä lailla se kuka sanoo: Ideoimme ja toteutamme myös mahdolliset haastattelut tai luonnostelemme vaikuttajille tekstit valmiiksi.

VERKKOSIVUSISÄLLÖT

Verkkosivut ovat usein yrityksesi ensikosketus potentiaalisiin asiakkaisiin ja sidosryhmiin. Verkkosivut eivät ole pelkästään digitaalinen käyntikorttisi, vaan ne voivat olla strateginen työkalu, joka merkittävästi edistää liiketoimintatavoitteitasi. Meitä ohjaa asiakkaan strategisten tavoitteiden syvällinen ymmärtäminen. Viestiesi pitää löytyä sivurakenteesta helposti, loogisesti ja houkuttelevasti. Sivujenne visuaalisen ilmeen pitää tukea yrityksesi brändiä ja viestejä. Videot ja animaatiot voivat herättää sisältösi eloon! Teknisessä toteutuksessa teemme yhteistyötä huippuluokan ammattilaisten kanssa ja varmistamme, että verkkosivusi eivät ole vain visuaalisesti miellyttäviä, vaan myös hakukoneoptimoituja ja käyttäjäystävällisiä.

ESITTEET

Ideoimme, suunnittelemme ja toteutamme esitteet ja julisteet, jotka ovat tärkeä osa viestinnällisiä mahdollisuuksia. Niin kuin kaikessa viestinnässä, ratkaisevia ovat sekä sisällön välittämä viesti että sen kiinnostava ilmaisu. Esitteet ja julisteet ovat konkreettisimpia esimerkkejä sanan ja kuvan yhteisestä viestistä, joka on saatava toimimaan. Suomalaiselle toimijalle nollasta sataan laatimamme esite päätyi Ranskassa sijaitsevan pääkonttorin seinälle, koska suomeksi laadittu esite teki viestin niin hyvin selväksi jo visuaalisesti. Vastaamme siis myös laadukkaasta graafisesta suunnittelusta ja toteutuksesta.