Geopalvelu

Maailmanpolitiikka on murroksessa, tulevaisuus näyttää epävarmalta. Venäjän hyökkäyssota Ukrainassa, Kiinan ja Yhdysvaltain heikentyneet välit sekä ilmastonmuutoksen vaikutukset merkitsevät pitkäaikaista epävarmuutta maailmalle ja meille. Kauppapolitiikka ja kauppa linkittyvät yhä tiiviimmin geopolitiikkaan ja turvallisuuteen kaikkialla.

Mitä tämä tarkoittaa yrityksellesi? Tunnetteko nykyisen tai suunnitellun tuotantomaan politiikan, turvallisuustilanteen, riskit? Kenen puoleen kääntyä, paikallisesti tai kotimaassa? Onko alihankintaverkostonne luotettava ja vastuullinen, täyttyvätkö EU-vaatimukset? Tarvitsetteko investointinne tueksi geotaloudellisen analyysin? Kaipaatteko uusia vaihtoehtoja kansainvälisen toimintanne turvaamiseksi?

 Hopiaseppien Geopalvelu pähkinänkuoressa: Selvitämme riskisi ja mahdollisuutesi epävarmassa maailmassa

  • Suunnattu erityisesti suomalaisille vientiyrityksille
  • Kartoittaa geotalouteen liittyvät riskit: geopolitiikka, turvallisuus…
  • Auttaa välttämään löydetyt riskit
  • Etsii vaihtoehtoisia ratkaisua, jos riskit nykyisin liiallisia
  • Tuo avuksi vaikutusvaltaisia tukijoita, jos tarpeen
  • Tarvittaessa luo tukea myös median kautta
Hopiaseppien geopalvelu selvittää riskisi ja mahdollisuutesi epävarmassa maailmassa.

Räätälöimme Geopalvelun tarpeesi mukaan. Sen osia voivat olla esimerkiksi:

LÄHTÖKARTOITUS

Teemme tilanneanalyysin ja arvioimme tarpeenne alustavasti. Palvelemme yritystäsi pääsemällä julkista tietoa syvemmälle luottamuksellisen tiedonhankintamme kautta. Lähtökohta on rakentaa teille mahdollisimman luotettava tilannekuva.

RESILIENSSIARVIO

Puntaroimme nykyratkaisujenne toimivuuden suhteessa mahdollisiin skenaarioihin ja arvioi potentiaalinne kohentaa sitä nykyoloissa.

VAIHTOEHTOKARTOITUS

Etsimme uusia teitä edetä vanhojen tilalle. Vaihtoehdot suunnitellaan mahdollisimman luotettavalla ja turvallisella tavalla. Hyvät suhteemme sekä kotimaassa että kansainvälisesti luovat edellytykset parhaan tiedon saamiseen.

BUUSTAUS

Sisältää aktiivisen tukemme nykyisen resilienssinne kohentamiselle tai uusille ratkaisuille mm. korkean profiilin verkostojemme avulla. Verkostoistamme löytyy merkittävä tuki myös mahdollisille mediaoperaatioille, sekä yhteistyökumppaneiden löytämisen että julkistusten läpimenon näkökulmista.

PÄIVYSTÄVÄ NEUVONANTO

Jatkuva neuvonantosuhde, jossa olemme valmiita neuvomaan, kun tarve ilmenee.

Selvitämme riskisi ja mahdollisuutesi epävarmoissa geotaloudellisissa olosuhteissa:

  • Yrityksesi saa käyttöönsä kovan luokan kansainvälisen osaamisemme sekä korkean tason kansainvälisen politiikan ja talouden verkostot. Löydämme juuri sinun yrityksellesi sopivat ratkaisut geotalouden näkökulmasta.
  • Geopalvelu auttaa yritystäsi navigoimaan kansainvälisessä epävarmuudessa, löytämään uusia mahdollisuuksia menestykseen sekä rakentamaan kestävää ja vastuullista kansainvälistä kasvua.
  • Saatte tuen sekä akuuttien tarpeiden ratkaisuun että esimerkiksi pitkäjänteisen maakohtaisen vienti- tai tuotantostrategian kehittämiseen, perustuen ajankohtaiseen ja syvään ymmärrykseen politiikan ja talouden kansainvälisistä riskeistä ja mahdollisuuksista.